Informatie

Informatie

Unieke en professionele fotografie voor jullie bedrijf in binnen- of buitenland!

Kwaliteit

Met mijn jarenlange ervaring in de fotografie lever ik altijd de hoogste kwaliteit. In overleg bespreken we jullie wensen en aan de hand daarvan verdiep ik mij in jullie bedrijf en plannen we een fotoshoot. De prijzen kan ik jullie via de mail sturen.

Ervaring

Inmiddels ben ik al 16 jaar fotograaf en heb ik veel ervaring mogen opdoen in de bedrijfsfotografie. Omdat ik dit werk heel erg leuk vind heb ik daar mijn specialiteit van gemaakt en breng ik jullie bedrijf  of jou als ondernemer heel graag mooi naar voren.

Persoonlijk

Ik verdiep mij graag in jullie bedrijf en leer jullie dan ook graag kennen. Dit maakt mijn werk persoonlijk en dat zie je ook weer terug in de foto's. Ik denk echt dat dat een belangrijke meerwaarde is in jullie content!

Drone

Ook kan ik drone beelden van jullie bedrijf / project maken. Drone beelden kan zowel in fotografie als film. Een mooie toevoeging voor weer een andere compositie! Vraag naar de mogelijkheden via de mail of bel mij.

Fotografie

Ik fotografeer in heel Nederland én in het buitenland. Ook kan ik drone beelden maken van jullie bedrijf of voor jou als ondernemer.

Aanleveren

Het aanleveren van de foto's gaat online, wel zo gemakkelijk en snel!

Foto's

Alle foto's lever ik aan in hoge resolutie zonder logo en zijn te gebruiken voor jullie eigen doeleinden. Check hiervoor altijd even de voorwaarden!

Abonnement

Het is ook mogelijk mij vaker in te huren en een abonnement af te sluiten, wat weer voordeliger is qua prijs!


Referenties

Onder andere bij deze bedrijven mocht ik foto's maken de afgelopen tijd