Fotografie vakantiepark Westerbergen

Op een mooie zomerse dag schoot ik een nieuwe beeldbank voor vakantiepark Westerbergen in Drenthe. Een fijne samenwerking met een heel leuk team inclusief topmodellen. Van te voren werd er een planning gemaakt van welke foto’s ze nodig waren, welke settings en de voorbereidingen waren goed getroffen.

Het park biedt voor iedereen mooie vakantiewoningen, een entertainment centrum en ook een fijn restaurant. Daarnaast is er onder andere een zwembad, midgetgolf baan en ook nog een camping! Ik keek m’n ogen uit bij deze mooie plek zo dichtbij huis.

Vakantieparken en interieurs vastleggen in fotografie is wat ik geregeld doe. Zo ben ik naast hier bij Vakantiepark Westerbergen deze zomer ook bij Klein Vaarwater op Ameland geweest en bij het mooie bedrijf Schiermonnikoog.com voor sfeerfoto’s.

Daarnaast bezoek ik regelmatig hotels en b&b’s om die te fotograferen en content voor te maken, ook voor mijn platform www.ontdekjeplekjenl.nl

Als fotograaf probeer ik altijd de mooiste hoeken te kiezen en ook de modellen op hun gemak te stellen tijdens zo’n dag. Spontane en ongedwongen fotografie vind ik belangrijk en natuurlijk is ook belangrijk de sfeer neer te zetten van de plek waar je foto’s aan het maken bent. Interieurfotografie en sfeerfotografie is een tak in mijn vak die ik erg leuk vindt en ook erg kan waarderen. Op zoek naar een fotograaf voor jullie plek in Friesland, Groningen of Drenthe? Neem gerust contact met mij op!

 

Comments are closed.