De Laape

Een mooie plek vlakbij het Friese Dorp Warten: De Laape. Geschikt voor groepen voor bijvoorbeeld retraites, vergaderingen of andere zakelijke events. De Boerder is helemaal verbouwd en daarbij zijn 2 kassen geplaatst met slaapaccommodaties. Daarnaast zit deze locatie aan het water en zit er een grote tuin omheen. En deze mooie plek mocht ik vastleggen!

Ik was er al een paar keer geweest als locatie voor een fotoshoot, maar nu ik de locatie an sich mocht vastleggen; wauw!

Naast dat ik fotograaf ben heb ik jarenlang ook gewerkt als (interieur)styliste. Dit soort plekken raken me dan ook want het inspireert zo enorm! M’n liefde voor interieur gecombineerd met fotografie; voor mij de perfecte combi!

  

“Bij de ontwikkeling van De Laape is zoveel mogelijk ingezet op toekomst bestendig bouwen. Zo worden de panden verwarmd met warmtepompen en is het fornuis elektrisch. De sedum daken houden de slaapkamers ’s winters warm en ’s zomers koel. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen en het regenwater wordt gebruikt om de toiletten door te spoelen. Naast dat de panden zo groen mogelijk zijn heeft groen vergaderen nog een ander voordeel, onderzoek heeft aangetoond dat vergaderen in de natuur leidt tot het nemen van betere beslissingen.

De Laape is een voormalige boerderij in Warten, onder de rook van Leeuwarden. Prachtig landelijk gelegen en goed bereikbaar. Twee vergaderzalen in de vorm van kassen en 18 slaapkamers vormen de kern van de executive retreat. De gebouwen zijn in 2019 opgeleverd en voldoen aan hoge duurzaamheidscriteria: geen gas en gevoed door zonne-energie.

De Laape werkt samen met lokale ondernemers om u een mix van authentieke Friese gastvrijheid en lokale producten te bieden”.

          

 

Comments are closed.