Klein Vaarwater Ameland

Voor vakantiepark Klein Vaarwater op Ameland mocht ik een heel weekend foto’s komen maken. De modellen waren geregeld, de planning lag klaar maar het weer konden we niet sturen. En we hebben natuurlijk nog niet een heel mooi voorjaar en zomer gehad dus het was wel even spannend! Maar gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en hadden we het hele weekend prachtig weer!

De modellen deden het super goed, het was heel gezellig en wat hebben we toffe dingen gedaan. Ondertussen maakte ik van alle activiteiten, huisjes en belevenissen mooie foto’s. Het was echt heerlijk werken de sfeer was zo goed en ook de kinderen deden super leuk mee. We hebben heel veel foto’s geschoten dus Klein Vaarwater kan weer even vooruit met zo’n grote beeldbank. Ik laat hier een aantal beelden zien van de verschillende dingen die we gedaan hebben.

Onder andere maakte ik interieurfoto’s van de vakantiehuizen op het park, sfeerfoto’s van allerlei activiteiten, fietsen, wandelen, sporten, op het strand etc. Ook maakte ik een aantal drone beelden.

Wil je voor jouw vakantiepark, camping of plek ook mooie foto’s laten maken? Neem gerust contact met me op via info@bedrijfsfotografielydia.nl

Meer foto’s van mijn werk vind je in m’n blogs: https://www.bedrijfsfotografielydia.nl/blog-small-list/ en meer info over Klein Vaarwater vind je hier:  https://kleinvaarwater-ameland.nl/

Comments are closed.